Om oss

Our story

Zuwelia Skin, som grundades i Stockholm 2023 av Sarah, är inte bara ett hudvårdsmärke, utan en passionerad resa mot att omdefiniera skönhet och hälsa.

Som den beauty lover jag är, kunde jag inte låta bli att lägga märke till slöseriet i många hudvårdsprodukter. Eye patches och sheet masks var en återkommande produkt jag funderade mycket kring då inget återanvändbart alterantiv fanns. Det var i dessa ögonblick som ett frö såddes med vårt första produktsläpp - återanvändbara eye patches.

Vår resa började med fokus på eye patches, vår banbrytande produkt

Traditionellt kommer eye patches i plastburkar, kasserade efter en enda användning. Denna slösaktiga norm fick mig att söka en bättre väg.

2022 började min resa mot att finna ett bättre alternativ jag var fast besluten om att det måste finnas.

Alternativ undersöktes, ingredienser testades och otaliga samples testades. Målet var enkelt: skapa en hållbar, användarvänlig produkt i en cirkulär förpackning.

Genombrottet kom när det perfekta samplet togs fram - våra "me time" återanvändbara eye patches

Och så, 2023, föddes Zuwelia Skin. Vårt engagemang sträcker sig bortom hudvård. Vi är stolta över att vara ett varumärke som utmanar branschen.

Zuwelia Skins produkter är veganska och cruelty free, i linje med vår filosofi.

Våra banbrytande eye patches är tillverkade av 100 % icke-poröst silikon, ett material som är både giftfritt och luktfritt.

Hos Zuwelia Skin står vi för mer än hudvård. Vi står för en revolution – en rörelse som utmanar normer och bjuder in dig att bli en del av nästa generations hudvård.

Om du har några frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till mig!

sarah@zuwelia.com

Bästa hälsningar,
Sarah 🤍