Reusable eye patches, en bannbrytande hudvårdsprodukt som passar alla hudtyper

Ingredienser i din ögonkräm eller ditt serum att para dina reusable eye patches med

Para din återanvändbara ögonmask med produkter utifrån dina behov

Du kan använda något av dina befintliga ansiktsserum, eye gels eller ögonkrämer under dina eye patches men kom ihåg att vad du väljer kommer att vara avgörande för dina resultat.

Exempel: Väljer du en ögonkräm med vitamin C men som inte har många aktiva återfuktande ingredienser hjälper ögonmasken produkten att sjunka in djupare, men vitamin C är en produkt man behöver använda i några veckor för att se resultat och du kommer kanske inte få samma djupt återfuktande effekt som med hydrogel eye patches dränkta i serum. Men de hjälper in the long run.

Är du mer ute efter en djupt återfuktande effekt med omedelbart plumpande underögon använd då ett serum eller en ögonkräm i gel. Eye patches av hydrogel är dränkta i serum och vill du efterspegla effekten bör du efterspegla vad de är dränkta i då våra eye patches inte är färdigdränkta.

Tips på ingredienser i serum är Glycerin, hyaluronsyra och panthenol som är underbara ingredienser i hudvårdsprodukter till detta. Vill du övergå till återanvändbara eye patches och har tidigare använt engånspatches kika på vad de har för nyckelingredienser som tips.

Det är detta som är det häftiga med våra eye patches. De är multifunktionella och du skapar din egna eye treatment, och kan båda använda dom för att få krämer att sjunka in djupare, till att kombinera med serum för omgående plumpande resultat.

Undvik att använda dina eye patches med receptbelagda salvor eller starka aktiva ämnen som kan vara irriterande/hårda på huden. Ögonmasken ökar absorptionen och effektiviteten av alla produkter som används under så du måste vara försiktig när du använder receptbelagda produkter eller starka aktiva ämnen som exfolierande syror och retinoider.

 Tips på hur man kan tänka kring ingredienser:

Återfuktning/fina linjer: att återfukta huden kan hjälpa till att plumpa ditt ömtåliga område under ögonen utan risk för irritation. Glycerin, hyaluronsyra och panthenol är underbara ingredienser i hudvårdsprodukter till detta. Peptider är också din bästa vän eftersom de är skonsamma nog för ögonområdet för att se resultat övertid. För det omgående återfuktande plumpande resultatet leta efter serum med dessa ingredienser. Lägg gärna ditt serum och eye patches i kylen innan användning. 

Mörka ringar/svullnad: koffein och allt som hjälper till att begränsa blodflödet hjälper till att tillfälligt dämpa och göra området ljusare. För en kylande effekt på morgonen för att dämpa svullnad, lägg ögonmasken och din produkt i kylen några timmar innan.

Pigmentering: ingredienser som niacinamid, C-vitamin, lakritsrot och retinol kan alla hjälpa men med vår återanvändbara ögonmask rekommenderar vi att du kombinerar en produkt som är formulerad för under ögonen, och för att undvika att använda retinol under dem eftersom det kan intensifiera formuleringen. Kom ihåg att kombinera vår ögonmask med dessa typer av ögonkrämer gör mer att vår ögonmask blir ett komplement och hjälper dina produkter att tränga in djupare, men du kanske inte kommer att se jättestor skillnad omgående så som om du använd ett serum med återfuktande ingredienser, men här är "consistency the key". Du kommer se resultat långsiktigt med ingredienser som c-vitamin och retinol. 

Tillbaka till blogg

Testa framtidens eye patches idag - mångfunktionella och återanvändbara. Dina ögons nya bästavän!