Hur du bäst parar Zuwelia Skins eye patches

Hur du bäst parar Zuwelia Skins eye patches

Lite känt faktum: ögonkrämer, förutom några justeringar av ingredienser, skiljer sig faktiskt inte mycket från de serum och krämer du redan använder i ditt ansikte.

Zuwelia Skins eye patches parars med valfritt serum eller ögonkräm för att skapa en anpassad ögonbehandling för dig. 

Medan vissa aktiva ämnen är speciellt inriktade, kan många hittas i helansiktsserum. Som sagt, vi älskar en speciellt utvecklad ögonprodukt. Ingredienser som koffein, peptider och fuktighetsbevarande ämnen finns i en rad hudvårdsprodukter vi älskar.

Vi rekommenderar också produkter i serum - eller gelform då de ofta har många återfuktande ingredienser som ger omgående plumpande resultat.  

Återanvändbara eye patches är bara lika fördelaktiga som de produkter du använder dem med då de inte har något färdigbyggt serum, men det fina med det är att det låter dig helt anpassa din ögonmask hemma. Du kan välja att fokusera på att återfukta, ljusa upp eller lugna huden – valet är ditt på vad du vill rikta in dig på.

Här är några av våra favoritprodukter med aktiva ingredienser som vi tycker är användbara och varför:

BYOMA DE-PUFF AND BRIGHTEN EYE GEL

Hjälper till att lugna och ljusa upp det känsliga ögonpartiet och är ett gel-serum. Perfekt att lägga i kylen med vår ögonmask. 

Versed Vacation Eyes

En ögongel som är lätt och tacklar mörka ringar under ögonen och har ingredienser som vitamin C, Niacinamid och ginsengrotextrakt tillsammans med återfuktande ingredienser. 

JORDAN SAMUEL SKIN THE PERFORMANCE EYE GEL

En ögongel rik på fuktighetsbevarande ingredienser som hjälper till att fylla och återfukta huden. Genom att använda beprövade ingredienser för att hjälpa ögonområdet som grönt te, koffein, peptider och gyllene kamomill, återfuktar och fyller denna produkt och passar perfekt med våra reusable eye patches.

Hyaluronic Acid Serum

En prisvärt hyaluronsyra som passar perfekt med vår ögonmask! Det ger fukt till ögonen, samtidigt som det plumpar ögonområdet och trollar bort torra linjer som lätt kan uppstå när huden är torr och inte återfuktad. 

The INKEY List CAFFEINE - EYE CREAM - Ögonvård

Prisvärd ögonkräm i kylande gelform, med caffeine och peptider som är underbara ingredienser att para vår ögonmask med. 

Slutligen, lika mycket som vi älskar retinoler och ytbehandlingsmedel, förbättrar vår ögonmask faktiskt produkternas effektivitet. Om du vet detta, använd aldrig receptbelagda produkter, som tenderar att vara mer koncentrerade och högre i dosen, under masken eller ingredienser som kan leda till irritation (AHA och höga koncentrationer av vitamin C i synnerhet). 

Tillbaka till blogg

Testa framtidens eye patches idag - mångfunktionella och återanvändbara. Dina ögons nya bästavän!