5 sätt att optimera din ögonmask från Zuwelia

5 sätt att optimera din ögonmask från Zuwelia

1. Less is more

 En tung beläggning av ditt serum eller kräm kommer att leda till en mask som glider och glider ner i ansiktet. Lite räcker långt, se bara till att du täcker området som masken ska placeras ovanpå. Vi rekommenderar högst en halvärtstor mängd produkt för varje öga. I väntan på produkten kan du behöva mindre (och bonus, du slösar mindre produkt!).

2. Vänta 10-20 sekunder innan du applicerar din ögonmask

Detta gäller särskilt tunnare, mer gelliknande serum. I väntan kommer produkten att bli lite klibbig och det är vid denna tidpunkt masken förblir bäst.

3. 10-20 minuter varje morgon är vår rekommendation

Dessa masker designades för att bäras i 10-20 minuter, medan vi har sett försök att sova i maskerna, detta rekommenderas inte.

4. Tvätta under varmt vatten med tvål före och efter användning

Med tiden kommer de att mjukna till en början kan masken kännas stel eller stel, med några tvättar börjar den mjukna vilket gör dem lättare att använda.

5. Förvara platt i din förvaringsburk du fått med

Om dina masker krullar kan det bero på förvaring. Tryck dem platta i din plåt idealiskt med plastinsatsen. Genom att hålla dem platta håller de sig platt att placera på dina ögon. För en kylande effekt, placera i frysen före användning.

Tillbaka till blogg

Testa framtidens eye patches idag - mångfunktionella och återanvändbara. Dina ögons nya bästavän!