5 anledningar till att folk är besatta av denna 

återanvändbara ögonmask👀


Mångfunktionell ögonmask som jobbar på djupet - för dig som vill ta din hudvård till nästa nivå och aldrig mer få slut på ögonmasker!


1. Intensiv återfuktning


Återanvändbara ögonmasker erbjuder en unik lösning för den känsliga huden under ögonen, som kan lida av fuktbrist. Fuktbristen resulterar i torra underögon och concealer som creasar. 


Med vår ögonmask kan du tillföra intensiv återfuktning till detta område och samtidigt maximera effekten av din ögonkräm eller serum! 


Before
After


2. Riktiga resultat


 Återanvändbara eye patches har visat sig vara effektiva för att minska svullnader, öka hydrering och minimera fina linjer.


 Med regelbunden användning kommer du att märka synliga förbättringar i din hud! 


Masken arbetar som ett ocklusiv som bromsar avdunstning av fukt och ingredienser och ser till så allt det goda går till din hud.


3. Anpassningarbar


Våra återanvändbara eye patches är designade med anpassning i åtanke. 


Du kombinerar vår ögonmask med valfri ögonprodukt eller serum och lägger Zuwelia Skins ögonmask över, och så länge produkterna är skonsamma,  (inga retinoler eller exfoliernade produkter då masken förbättrar absortionen),

 kan du anpassa och välja produkter du redan vet passar dig och din hud! 4. Glider inte ner & lätta att använda! 


Vi förstår att din tid är värdefull och våra eye patches är designade för att vara bekväma och lätta att använda och passar in i din dagliga hudvårdsrutin!

Du behöver inte heller tänka på att de ska glida ner som med andra, dessa sitter på sin plats och rör sig inte!

10-30 minuter räcker för plumpade återfuktande underögon. Kan användas när du är på språng,
 då du får en smart förvaringsask till.


5. Hållbar skönhet


Träffa next generation sheet mask -

Nu kan du njuta av en ögonmask utan det där onödiga  slängandet ögonmasker för med sig, vilket är mycket bättre än engångsmasker. Vår ögonmask kan du använda ca 150 gånger vilket är

nästan ett halvår med användning några gånger i veckan.


Ta din hudvård till nästa nivå idag med vår innovativa ögonmask som reducerar fina linjer, slätar ut huden och återfuktar på djupet!


  4,84/5
249 kr
 • Återanvänd 150 gånger

 • Lägg i kylen för en svalkande effekt

 • Stolt Sveriges första återanvändbara ögonmask
 • Aldrig mer slut på ögonmasker


✓ Fri frakt
✓ Snabb leverans
✓ 30 dagars ångerrätt


Hör vad våra kunder säger!Handla vårt tidsbegränsade erbjudande idag och skäm bort dig med self -care!


Kombinera dina eye patches med vår fantastiska gua sha face & eye roller som är självkylande och tillverkad i stål för att boosta hela huden, dämpa svullnader i ansiktet och njuta av en massage för hela ansiktet!

23 %
Ultimate de-puff morning kit
14

499 kr648 kr  -23% OFF  
 • Självkylande

  Rollern har en lindrande och kylande effekt vilket hjälper till med att minska storleken på porer & dämpa svullnad. 

 • Ansiktsyoga

  Rollern är utmärkt att använda som ett komplement till ansiktsyoga.

 • Ökar blodcirkulationen 
  Naturligt kall vid beröring, du behöver inte ens lägga den i frysen vilket gör den perfekt för att få igång blodcirkulationen.

Vanliga frågor & svar


Frågor? Vi finns här för dig! 

Hittar du inte din fråga? Maila oss på hello@zuwelia.com, vi svarar inom några få timmar eller skriv till oss på chatten!

Hur använder jag masken?

Äntligen kan du få ut mer av ditt favoritserum genom att låsa in alla fördelar med ett typ av vakuum-lås! Vi kallar det next level av sheet-mask!

Använd helt enkelt en befintlig ögonkräm eller serum (klicka här för våra förslag här på produkter och ingredienser), låt produkten bli klibbig i ca 10-20 sek och applicera sedan dina eye patches ovanpå.
Vi rekommenderar att para med ett återfuktande serum eller kräm i gelform för bäst effekt.
Bär masken i 10-30 minuter, skala av och avslöja plumpiga under-ögon.
Skötselråd:

Skötselråd: 

1. Efter att du har använt dina reusable eye patches ta dig tid att tvätta dem, eftersom de är fullt återanvändbara.
2. Applicera en liten mängd handtvål på ögonmaskerna.
3. Gnid bort all produkt på ögonmaskerna med tvål och vatten.
4. Klappa torra med en handduk.
5. Sätt tillbaka på plastinsatsen inuti burken.
6. Återanvänd ca 150 gånger!
Undvik att använda dina eye patches med receptbelagda salvor, exfolierande syror och retinol som kan vara irriterande/hårda på huden. Ögonmasken ökar absorptionen och effektiviteten av alla produkter som används under.

Notera att du kan använda vilka valfria skonsamma produkter som helst till, men vad du parar den med kommer ändå vara avgörande för dina resultat. Vi rekommenderar därav att läsa vår guide om förslag på produkter/ingredienser som är länkad ovan. Vi uppmanar alltid att testa med produkter du redan äger innan du köper nytt.

Hur skiljer vi oss från andra eye patches?

Först - vad gör en ögonmask/eye patches?

Den rätta ögonmasken håller din favoritprodukt nära din hud så att du kan få maximal nytta av den. Detta är en process som kallas ocklusion.
Istället för att använda tjocka krämer som kan utlösa milier, använder ögonmasker något slags material för att bromsa avdunstning av fukt och ingredienser. Detta uppmuntrar sedan vilken formel som än finns under masken att sjunka in och lämna huden återfuktad, fräsch och näring från produkten.

Med det sagt fungerar vår ögonmask likadant som andra ej återanvändbara alternativ men du parar våra eye patches med eget serum, istället för att ögonmasken är färdigdränkt i serum + att du kan unna dig dagligen!
Material
100% icke-porös food grade silikon. Icke-porös = vilket betyder att det är ett allergivänligt material som är vattentätt och inte kan hysa åt sig bakterier. Därav räcker det att tvätta med tvål och vatten efter användning. Passar perfekt för en känslig hy då du har kontroll över vilka produkter du använder till.

Hur ofta kan jag använda den? 

Hur ofta du vill! Vi rekommenderar 1-2 gånger per dag men de är också perfekta att unna sig self care dagar, eller när sömnen inte varit på topp.ging your duvet covers again!

Är era eye patches giftfria?

Våra eye patches är 100% lukt - och giftfria och tillverkade av 100% food grade silikon som är fri från BPA och andra kemikalier. 

Hur många gånger kan de återanvändas?

Under vår testfas har den kunnat användas minst 150 gånger, då den just nu snart används ca 150 gånger av vår testpanel och håller fortsatt, men det vi märker är att om man slarvat med att förvara den i sin förvaringsburk kan den bli torrare och inte fästa lika bra som i början. Med det sagt kan du använda den minst 150 gånger om inte mer!

Vem passar era eye patches för?

Alla som har dessa problem nedan:
- Mörka ringar
- Svullnad
-fina linjer
- Torr hud under ögonen som är i behov av fukt och återfuktning
- Alla med känslig hud som är väldigt känsliga mot eye patches som är färdigdränkta i ett serum man inte testar tidigare och vet hur det regerar på ens hud.

Har du känslig hy? Då är ögonmasken perfekt då du har kontroll över vilka produkter du parar masken med du vet passar din hy. 

Frakt, leverans & retur

Alla ordrar som läggs innan kl 13:00 skickas samma vardag. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar och vi erbjuder fri frakt.
Zuwelia har 30 dagars returrätt. Skulle du mot förmodan vilja göra en retur kostar den 29 kr och produkten behöver vara oanvänd i originalförpackning.
100% Fairtrade Cocoa

Tunn Med Perfekt Passform 

Passar perfekt runt ögonområdet. 

Natural Ingredients

Nöjdhetsgaranti

Testa i 14 dagar med vår nöjdhetsgaranti!

100% Palm Oil Free

Passar Alla Hudtyper

Para med produkter du vet passar din hud! 

Closed Process

Vegansk & Cruelty Free

Vegansk och självklart inte testad på djur.

Upptäck oss på instagram 
@zuweliaskin