Vad gör det för skillnad att använda eye patches och sheet masks till att bara använda ett serum eller kräm?

Vad gör det för skillnad att använda eye patches och sheet masks till att bara använda ett serum eller kräm?

Att använda eye patches och sheet masks kan ge flera fördelar jämfört med att bara använda ett serum eller kräm. 

Eye patches är speciellt utformade för att behandla området runt ögonen. Eye patches kan hjälpa till att minska svullnad, mörka cirklar och fina linjer runt ögonen.

Sheet masks är vanligtvis tillverkade av bomull eller cellulosa och är mättade med koncentrerade aktiva ingredienser.

Sammanfattningsvis kan användningen av eye patches och sheet masks komplettera och förstärka effekten av ett serum eller kräm genom att erbjuda en mer intensiv och målinriktad behandling för specifika hudområden. De fungerar som en intensiv behandling och ger extra näring och fukt till hudområden som behöver extra uppmärksamhet, som ögonområdet eller hela ansiktet.

Hur de gör detta är genom att låsa in fukt och de aktiva ingredienserna vilket gör att de tränger in djupare och lämnar huden glad och plumpad.

Eye patches du använder en gång och slänger gör detta genom att vara dränka i serum och skapa ett ocklusivt lager som tillför fukt, medans Zuwelia Skin är ett silikonoklsuiv som på samma sätt får fukt att tränga in djupare, men du kombinerar produkten istället med dina egna prdoukter. Då Zuwelia Skins återanvändbara eye patches är tillverkade av 100% icke-porös food grade silikon drar den inte till sig bakterier och det räcker med att tvätta med tvål och vatten för att hålla dina eye patches rena. 

Tillbaka till blogg

Testa framtidens eye patches idag - mångfunktionella och återanvändbara. Dina ögons nya bästavän!