Sheet Mask utan det onödiga slängandet

Sheet Mask utan det onödiga slängandet

Hur den återanvändbara ögonmasken fungerar 

Zuwelias ögonmask är banbrytande hudvårdsprodukt som ger långvariga resultat. Medan sheet masks är effektiva på att återfukta och plumpa upp huden är de temporära och genererar mycket avfall.    

Varför silikon i Zuwelias ögonmask?

Zuwelia Skin ville skapa en återanvändbar produkt som kan användas om och om igen. Ögonmasken är tillverkad av silikon, ett hållbart material som har visat sig vara effektivt vid behandling av ärr och främjande av hydrering. Till skillnad från engångsmasker kan denna silikonmask användas obegränsat, vilket gör den till ett bättre val.

Behöver jag en ögonkräm med Zuwelia Skins återanvändbara eye patches?

Huden runt ögonen är särskilt känslig. Det är därför som Zuwelias ögonmask specifikt utformades för att passa ögonområdets konturer och ge optimalt skydd, hydrering och plumpning. Medan du inte nödvändigtvis behöver en ögonkräm kan användning av en med bra ingredienser hjälpa till att förbättra resultaten.

Hur använder jag återanvändbara eye patches från Zuwelia Skin?

För att använda ögonmasken applicerar du helt enkelt ditt favoritåterfuktande serum eller kräm på fuktig hud, låt det absorbera och lägg sedan masken ovanpå. Låt det sitta i 10-20 minuter, och för en extra svalkande effekt kan du förvara våra återanvändbara eye patches i kylen eller frysen innan användning.

Medan resultaten av att använda ögonmasken kommer att bero på de produkter du använder kommer konsekvent användning att hjälpa till att bibehålla en återfuktad look.

Zuwelia Skin är stolt över att erbjuda ett hållbart och effektivt alternativ till engångsprodukter och hoppas inspirera andra att göra mer medvetna val i sin hudvårdsrutin. 

Läs mer om Zuwelia Skins återanvändbara eye patches här

 

Tillbaka till blogg

Testa framtidens eye patches idag - mångfunktionella och återanvändbara. Dina ögons nya bästavän!