Eye patches reusable perfekt mot svullnader, lägg i kylen för en de-puffing effekt eller för en kyllande effekt på morgonen.

Eye patches - svullnad

Vi har alla upplevt det någon gång - att vakna upp med svullna och puffiga ögon på morgonen. Oavsett om det beror på brist på sömn, allergier eller andra faktorer kan morgonsvullnad få oss att se trötta ut och känna oss sådana. Men frukta icke! Det finns en enkel och effektiv lösning som kan göra dina morgnar ljusare och dina ögon piggare - eye patches som hjälper mot svullander.

Hur hjälper eye patches mot svullnader?

Intensiv Fuktgivande Effekt: En av de främsta anledningarna till att eye patches och eye pads fungerar underverk för att minska morgonsvullnad är deras förmåga att ge intensiv fukt till den känsliga huden runt ögonen. Huden i detta område är tunnare och mer benägen för uttorkning, vilket kan leda till svullnad.

Reusable eye patches hjälper till att låsa in fukt och lugna huden. När du bär eye patches tränger den näringsrika formulan in i din hud, vilket gör att vävnaden sväller upp och minskar synligheten av puffighet. 

Kyla brukar vara det bästa mot att minska svullnader på morgonen. Den svala temperaturen drar samman blodkärlen runt ögonen, vilket minskar puffighet. När de appliceras på morgonen ger den kylande uppvaknande för dina ögon och får dig att känna dig mer vaken och redo att möta dagen.


En av de största fördelarna med att använda eye patches för morgonsvullnad är hur snabba och enkla de är att använda. Det tar bara några minuter att applicera dem, vilket gör dem till ett perfekt tillskott till din morgonrutin. Oavsett om du gör dig redo för jobbet eller förbereder dig för en särskild händelse, passar eye patches sömlöst in i din schema och kan omedelbart förvandla ditt utseende.

Tillbaka till blogg

Testa framtidens eye patches idag - mångfunktionella och återanvändbara. Dina ögons nya bästavän!